Bokkerieërs activiteiten vastelaovend.

Auwtwieverbal: dit vindt plaats op vrijdag 13 februari in Cafe-zaal Ut Centrum.
De zaal gaat open om 21.11 uur entree 3.50 Euro. Er zijn prijzen te winnen in div. categorieën.

Sleuteloverdracht: op zaterdag 14 februari wordt Prins Luc 1e bij de Leunde afgehaald door de Bokkerieërs en Fanfare St Martinus. Om 17.45 uur wordt de bok Hoebair opgelaten voor café-zaal Ut Centrum en wordt de vastelaovend in Gäöl op een ludieke manier geopend.
Daarna vindt om 18.11 uur de officiële macht-overdracht plaats in de zaal van café-zaal Ut Centrum.
De Bokkerieërs nodigen u uit, te komen kijken naar de sleuteloverdracht, want ook deze traditie is al jaren een vast onderdeel van de Gäölse vastelaovend.

Prinsenbal: aansluitend aan de overdracht van de macht aan Prins Luc 1e blijft de zaal van ut Centrum open voor het prinsenbal. De muziek wordt verzorgd door toporkest “A Next Band”, deze avond is entree vrij.
Grwoite Optocht: vertrekt op maandag 16 februari 13.33 uur bij de Kollekamp en volgt de bekende route via de Slingerberg naar het marktplein. Graag de route vrij houden van geparkeerde auto’s.
Mooist versierde huis en buurt: ook dit jaar is er weer een prijs voor het best versierde huis en buurt, Prins Luc 1e zal dit op maandag16 februari jureren. De prijs zal uitgereikt worden na de Grwoite optocht op het marktplein.

Leechoptoch: deze vertrekt op dinsdag 17 februari om 19.00 uur. Route: opstellen vanaf 18.30 uur in Westbroek 19.00 uur vertrek richting Brugweg, Essendijk, linksaf Graaf Wolter Hoenstraat, boven aan rechtsaf Processieweg en dan de gehele Hulserstraat af.
Ontbinding op Oostbroek. Ook hier graag de route vrij houden van geparkeerde auto’s en de vraag de instructies van de verkeerregelaars op te volgen.

Deelnemers en toeschouwers kunnen parkeren op de parkeerplaats aan de Andreas Sauerlaan.

Bok aaflaote: dinsdag 17 februari 00.00 uur voor het café-zaal Ut Centrum.
Daarna zal in de zaal dit vastelaovendseizoen afgesloten worden.

vv De Bokkerieërs Gäöl.

Posted in activiteite