Familiedag VV De Bokkerieërs `14

Traditioneel de opening van ons nieuwe seizoen 2015 dus ook dit jaar weer en ze hadden iets leuks in gedachte.

Een leuke fietstocht met de kids naar pietersheim in België, daar geniete van een kopje koffie met vla en dan terug naar Geulle, maar de regen van afgelopen zaterdag gooit roet in het eten en het veerpont over de maas is uit de vaart.
Snel steekt het comité de hoofden bij elkaar en er wordt koers gezet naar de nachtegaal in Houthem, want daar is immers ook een speeltuin en koffie, dus waarom niet.

Na een lichte valpartij van onze Jenny ,met een kapotte broek en knie tot gevolg kwamen we aan in de nachtegaal, wij koffie en de kids in de speeltuin bleek een goede combinatie, daarna weer op de fiets en koers gezet naar Geulle.

Onderweg nog een belegd broodje met fris en dan naar de Graaf Wolter Hoenstraat waar het comité op zaterdag een heus feestpaviljoen met BBQ had neergezet.
DJ Sven had de muziek al aanstaan en de tap was al goed op tempratuur, dus fietsen aan de kant en feesten maar.
Fabio en Arjan bediende de BBQ en er werd lekker gesmuld , de muziek zorgde voor de juiste sfeer en tegen de klok van half elf ging de laatste gast niet geheel in lijn naar huis ,fiets aan de hand wat op dit tijdstip beter was.

Al met al een dikke pluim voor het comité en voor de leden en de kids die er een leuke familiedag van maakte op deze zondag in september.

Een voldane deelnemer.

Foto650-QKESJHEK Foto650-RQNLV6JF Foto650-RXVSJ6LC Foto650-PGGJ7RAT Foto650-KA7C6EIM

Posted in Geen categorie