OPTOCHTEN IN GEULLE 2017

Op maandag 27 februari en dinsdag 28 februari trekken weer de optochten door Geulle.

Route maandag 27 februari Grwatte Optoch, aanvang 13.33 uur.

Opstellen bij de Kollekamp, vervolgens Heerenstraat, Heirweg, M.v.d. Meystraat, Cruisboomstraat, Hussenbergstraat, Slingerberg, Broekhoven, Processieweg, Hulserstraat, Poortweg, B.Thijssenlaan, Hulserveldstraat, Hulserstraat, Essendijk, G.W.Hoenstraat, B.Conradstraat, Hulserstraat en Marktplein.

Graag de route vrij houden van geparkeerde auto’s en een vriendelijk verzoek de instructies van de verkeerregelaars op te volgen.

Op het Marktplein vindt na afloop de prijsuitreiking plaats van de optocht en van het mooist versierde huis en Buurt van Geulle.

Route dinsdag 28 februari Leech-Optoch aanvang 19.11 uur.

Opstellen vanaf 18.30 uur in Westbroek.  19.11 uur vertrek.

Richting Brugweg , Essendijk linksaf Graaf Wolter Hoenstraat.

Boven aan rechtsaf Processieweg en dan de gehele Hulserstraat af.

Ontbinding op Oostbroek. Ook hier graag de route vrij houden van geparkeerde auto’s en het vrienelijk verzoek de instructies van de verkeerregelaars op te volgen.

Deelnemers en toeschouwers kunnen parkeren op de parkeerplaats aan de Andreas Sauerlaan.

Opgeven voor de optochten :De inschrijfformulieren staan op onze site, www.bokkerieers.nl, en zijn ook te verkrijgen bij Jack Dohmen, Marie Koenenhof 22, tel. 0638222282, opgeven is mogelijk tot woensdag 22 februari 18.00 uur.                                               

 

BEST VERSIERDE HUIS EN BUURT 2017.

Ook dit jaar zijn er weer prijzen voor het best versierde huis en buurt,

Op maandag 27 februari zullen Prins Rick 1e en Prinses Fleur de best versierde huizen en buurt jureren. Het winnende huis en buurt worden na afloop van de Grwatte Optoch bekend gemaakt op het Marktplein. We laten ons dit jaar weer graag door u en uw creaties verrassen.

Mit vastelaovesgroete, … Vastelaovesvereiniging de Bokkerieërs Gäöl. 

Posted in activiteite