Optochten in Geulle 2018 programma

OPTOCHTEN IN GEULLE 2018

Op maandag 12 februari en dinsdag 13 februari trekken weer de optochten door Geulle.

Route maandag 12 februari Grwoite Optocht, Opstellen vanaf 13:00 en vertrek 13:33 uur. Opstellen bij de Kollekamp, vervolgens Heerenstraat, Heirweg, M.v.d. Meystraat, Cruisboomstraat, Hussenbergstraat, Slingerberg, Broekhoven, Processieweg, Hulserstraat, Poortweg, B.Thijssenlaan, Hulserveldstraat, Hulserstraat, Essendijk, G.W.Hoenstraat, B.Conradstraat, Hulserstraat en Marktplein.

Op het marktplein vindt na afloop de prijsuitreiking van de optocht, van de mooist versierde Buurt en van het mooist versierde huis, plaats.
Route dinsdag 13 februari Leech-Optoch aanvang 19:00 uur. Route: opstellen vanaf 18:30 uur in Westbroek. 19:00 uur vertrek. Richting Brugweg, Essendijk, linksaf

Graaf Wolter Hoenstraat. Boven aan rechtsaf Processieweg en dan de gehele Hulserstraat af.

Ontbinding op Oostbroek. Ook hier graag de route vrij houden van geparkeerde auto’s en de vriendelijke vraag de instructies van de verkeerregelaars op te volgen.

Deelnemers en toeschouwers kunnen parkeren op de parkeerplaats aan de Andreas Sauerlaan.

Opgeven voor de optochten: de inschrijfformulieren staan op onze site www.bokkerieers.nl, en zijn ook te verkrijgen bij Jack Dohmen, Graaf Wolter Hoenstraat 9 te Geulle.
Opgeven voor deelname kan tot woensdag 7 februari 18:00 uur.                                              

BEST VERSIERDE BUURT EN HUIS 2018

Ook dit jaar zal er weer een prijs zijn voor het best versierde buurt en huis.

Op maandag 12 februari zullen Prins Marco 1e en prinses Marjo de best versierde huizen jureren. Winnende huis en buurt worden na afloop van de Grwoite Optocht op het Marktplein bekend gemaakt. We laten ons dit jaar weer graag door u en uw creaties verrassen.

Vastelaovesvereiniging de Bokkerieërs Gäöl

Posted in activiteite