Ziekenbezoek, optochten en versierde huis/buurt in Geulle

Ziekenbezoek, optochten en versierde huis/buurt in Geulle
Ziekenbezoek: bij dezen roepen we alle tachtigplussers, verblijvend in een ziekenhuis of wonend in Geulle, uitgezonderd verzorgingshuis Ave Maria, die prijs stellen op een bezoek van Prins Luc 1e en enkele leden van de raad van elf, op zich aan te melden voor het bezoek dat plaats zal vinden op zaterdag 7 februari aanstaande. Aanmelden voor het bezoek kan tot en met 2 februari bij Leon van Kan, tel. 3649094. Mensen die in een voorgaand jaar al bezocht zijn, hoeven zich, als ze ook nu een bezoek op prijs stellen, niet opnieuw aan te melden.

Optochten: op maandag 16 februari en dinsdag 17 februari trekken weer de optochten door Geulle. Route maandag 16 februari Grwoite Optocht, aanvang 13.30 uur.
Opstellen bij de Kollekamp, vervolgens Heerenstraat, Heirweg, M.v.d. Meystraat, Cruisboomstraat, Hussenbergstraat, Slingerberg, Broekhoven, Processieweg, Hulserstraat, Poortweg, B.Thijssenlaan, Hulserveldstraat, Hulserstraat, Essendijk, G.W.Hoenstraat, B.Conradstraat, Hulserstraat en Marktplein. Op het marktplein vindt na afloop de prijsuitreiking plaats van de optocht en het mooist versierde huis en Buurt van Geulle.

Route dinsdag 17 februari Leech-Optoch aanvang 19.00 uur. Opstellen vanaf 18.30 uur in Westbroek. Vertrek 19.00 uur. Richting Brugweg , Essendijk linksaf Graaf Wolter Hoenstraat.

Boven aan rechtsaf Processieweg en dan de gehele Hulserstraat af.
Ontbinding op Oostbroek. Ook hier graag de route vrij houden van geparkeerde auto’s en de vraag de instructies van de verkeerregelaars op te volgen. Deelnemers en toeschouwers kunnen parkeren op de parkeerplaats aan de Andreas Sauerlaan.

Opgeven voor de optochten: de inschrijfformulieren staan op onze site

www.bokkerieers.nl en zijn ook te verkrijgen bij Leon van Kan, Processieweg 15,
tel. 3649094, men kan zich opgeven tot woensdag 11 februari 18.00 uur.                                              

Best versierde huis en buurt: ook dit jaar zal er weer een prijs zijn voor het best versierde huis en de voor de best versierde buurt,  op maandag 16 februari zal Prins Luc 1e de best versierde huizen en buurt jureren. Het winnende huis en buurt worden na afloop van de Grwoite Optocht bekend gemaakt op het Marktplein. We laten ons dit jaar weer graag door u en uw creaties verrassen.               

Vastelaovesvereiniging de Bokkerieërs Gäöl

 

vrouluuzitting

Posted in Geen categorie